Aktiviteter

Valborg1

Arrie byalag anordnar en rad aktiviteter under året. Vad som erbjuds beror helt på oss medlemmar, så hör gärna av dig till trivselkommittén om du har idéer!

 

Nästa aktivitet: Loppis 13 augusti 10-13

Vår loppis brukar vara väldigt välbesökt så ta chansen att bli av med dina grejer samtidigt som du tjänar en slant, träffar spännande köpare och drar ett litet strå till stacken för en mer levande landsbygd! 

För att sälja på loppisen finns fyra alternativ:

Eget bord/filt: Ta med eget bord/filt/klädställning till dina loppisprylar. Du har ca 4x4m och blir det dåligt väder är det du själv som har med parasoll/partytält/regnskydd. Priset för denna platsen är 100:- som betalas på loppisdagen. Vill du och en vän ha bord bredvid varandra så ange det vid bokning så fixar vi det! Vi har plats för ca 22 säljare.

Bord i tält: I vårt stora tält har vi långa bord där man hyr ett halvt bord (ett halvt bord är 2mx70cm) Borden står tätt så vill man sälja i tältet och ha med en klädställning så får man vara snabb med bokning, för det finns bara 4 platser med utrymme för klädställning, Dessa kommer då att stå vid bordet, men utanför tältet. En plats i tältet kostar 150:- som betalas på loppisdagen. Hojta om du vill stå bredvid en vän så gör vi vad vi kan för att lösa det! I tältet har vi plats för 12 säljare.

Bord i bya: Inne i salen i byahuset ställer vi upp bord som är ca 180x60cm (något kan vara lite större och något kan vara lite mindre) Dessa kostar 150:- att boka. Inte förrän på loppisdagen vet vi om det kommer att få plats klädställningar, så om du absolut vill ta med klädställning så är det inget bra alternativ att boka plats i bya! Om du däremot är en väldigt kissnödig person är platsen i bya perfekt då där finns två toaletter! Platsen betalas på loppisdagen och vill du stå bredvid en vän så ange det i bokningen så gör vi vad vi kan för att lösa det!

Bakluckeloppis! Nytt för i år är att vi har 8 platser för så kallad bakluckeloppis! Då har du plats för din bil på loppisområdet och själva säljplatsen är  bilens bredd samt ca 3 meter ut från bilen. Om det regnat väldigt mycket innan loppisen så det är mjukt i gräset så kan dessa platser sägas upp med väldigt kort varsel! Vi vill inte riskera att någon fastnar! Priset för en bil-plats är 150:-. Vi tar betalningen på loppisdagen och precis som för övriga platser så får man hojta om man vill ha plats bredvid en vän så kikar vi på det!

Alltså:

Filt/eget bord: 4x4m 100:-
Bord i tält: 2mx70cm 150:-
Bord inne i bya ca 180x60cm:
150:-
Bil bilens breddx3m 150:-

Vill du boka bord kan du antingen maila: emmashonung@hotmail.com eller ringa/SMSa 076-780 32 23

OBS! Avbokas platsen efter 7/8 betalas fullt pris

 

Tider

Loppisen hålls den 13 aug kl 10-13

-Uppackning från kl 7.30
-Bilar som inte ska ha bakluckeförsäljning lämnar området senast kl 9.00
-Loppisen pågår 10-13.

Övrig info

– Toaletter finns i byahuset
– Fika och korv kommer att finnas till försäljning
– Med lite tur kommer scouterna att hämta loppor man inte fått sålt och inte vill ta med hem. Säljare ansvarar då för att packa ihop och forsla lopporna till scouternas släpvagn. Mer om detta när det närmar sig!
  -Säljare ansvarar för att platsen efter loppisen ser ut precis som den gjorde när man fick den. Dvs allt som inte är sålt ska plockas bort.

 

 

Kraftskiva

img_20190108_163333_084